fanslave.com ile Facebooktan Para Kazanmak



Fanslave Nedir?fanslave.com ile Facebooktan para kazanmak



Facebook ile para kazanmak için yeni site fanslave.Fanslave ile facebook, twitter sayfaları beğenerek para kazanıyorsunuz.Facebook sayfa beğenerek her beğendiğiniz
sayfadan 3-5-7-10 kredi kazanarak biriktirmiş olduğunuz kredileri nakit paraya çevirebiliyorsunuz.

Hesabınızda biriken krediler 15 Euro olduğunda paypal hesabınıza ödeme talep ederek biriktirmiş olduğunuz kredileri nakit paraya çevirebiliyorsunuz.İsterseniz biriktirmiş olduğunuz kredileri kendi facebook, twitter, web sitenizin sayfanızın hayran sayısını arttırmak içinde kullanabiliyorsunuz.


Fanslave alt üyelikli bir sistem kendi referans linkinizle arkadaşlarınızı davet ettiğinizde her alt üyenin facebook sayfa beğenmesinden %15 kredi size yansıyor.Çok para kazanacağınızı idda etmiyoruz.Hangimiz facebook ta zaman geçirip çeşitli sayfaları beğenmiyoruz ki?

Fanslave ile bundan sonra beğendiğimiz her facebook sayfa için 3-5 kuruş para kazanmak hayal değil.Yapmanız gerekenler fanslave ye ücretsiz üye olup connect bölümü ile facebook hesabınızı bağlayıp facebook sayfaları beğenmek.

Fanslave ile ilgili tüm ayrıntılara sitemizde yazılarımızda yer verdik.Tüm yazılarımızı okumanızı ve fanslave ye ücretsiz üye olmanızı tavsiye ediyoruz. 03.02.2013 tüm dünyadan kayıtlı üye sayısı 529.000 fanslave tüm dünyada hızlı bir şekilde yayılıyor.Sizlerde bir an önce facebook sayfa beğenerek para kazanmaya başlayın.




Türkçe Sitesine Gitmek İçin tr.Fanslave.com

Fanslave Nedir? fanslave.com ile facebooktan para kazanmak

Fanslave.com internetten para kazanmak için kurulmuş yep yeni Alman para kazanma sitesi.Facebook sayfaları beğenerek para kazanıyorsunuz.Aynı zamanda kazandığınız kredileri facebook sayfanız var ise hayranlarınızı arttırmak için de kullanabiliyorsunuz.

Fanslave ile nasıl para kazanılır?

Fanslave ile yapmanız gereken sadece ücretsiz üye olup üyelik panelinizde bulunan size önerdiği sayfaları beğenmeniz.Yalnızca facebook değil twitter, youtube ile de para kazanmanız mümkün.
Üye olmak için: Fanslave.com

Fanslave den paramı nasıl alacağım?


Hesabınızda biriken paranız 21 $ ( 15 Euro) olduğunda paypal hesabınıza anında ödeme yapıyor.
Ödeme Kanıtı İsteyenler İçin





Türkçe Sitesine Gitmek İçin tr.Fanslave.com

Kazandığınız kredileri facebook hayran sayfanızın hayran sayısını arttırmak için kullanabilirsiniz. Twitter Abonesi Kasabilir. Youtube video hitinizi arttırabilir. Sitenizde trafik oluşturmak için kullanabilirsiniz.

Fanslave Nasıl üye olunduğunu Öğrenmek İçin TIKLAYIN!

3 yorum:

  1. Buy Facebook Page Likes Cheap, You can be the first to like your Facebook page. Like your Facebook page to get business and customer satisfaction and Facebook page likes are very important. Facebook Page Like This is a thing from which if you have given a product or a service on Facebook, then there is no comparison likes Facebook Page. And don’t delay, buy Facebook page likes and move forward.

    YanıtlaSil
  2. usatopservices , A really great blog site that is perfect for me, your blog site visit every day I visit something new, and after reading the blog site I got a good idea you keep going. However, our website has a lot in common with your blog, if you give me a link to your site, it is very good for me. Help Please.

    YanıtlaSil
  3. Google 5 Star Rating , If you buy the Google 5-Star non-drop reviews service, you don’t have to look back. You will find our service here USA Verified. We have a large team, we always provide 5-star reviews.

    YanıtlaSil